Pintakäsittely Rimpioja Oy, Metallin pintakäsittely Pohjanmaa Kokkola Oulu Ii Raahe Pohjois-Pohjanmaa

Ilmoittaja:
Ilmoitettu:
20.05.2024 14:55
Kategoria:
Pintakäsittely Rimpioja Oy, Metallin pintakäsittely Pohjanmaa Kokkola Oulu ii Raahe Pohjois-Pohjanmaa
Metallin pintakäsittely on tuotteen lopputuloksen kannalta erittäin tärkeä työvaihe.
Metallin pintakäsittely on tärkeä prosessi, joka suojaa metallia korroosiolta, parantaa sen ulkonäköä ja kestävyyttä sekä antaa sille halutunlaisen pinnan.
Metallin pintakäsittely_
- Metallin maalaus on yksi yleisimmistä tavoista suojata metallipintoja korroosiolta ja antaa niille visuaalista ilmettä.
- Jauhemaalaus: Jauhemaalaus on menetelmä, jossa metallipintaan levitetään sähköstaattisesti varautunutta jauhetta, joka sulatetaan kiinni uunissa. Tämä luo kestävän ja tasaisen pinnoitteen.
- Hiekkapuhallus: Hiekkapuhallus on mekaaninen menetelmä, jossa metallipintaan puhalletaan korkeapainehiekkaa poistaakseen ruostetta, maalia tai muita epäpuhtauksia ennen maalausta tai pinnoitusta.

Metallin pintakäsittely sisältää monia menetelmiä ja nämä ovat vain muutamia esimerkkejä metallin pintakäsittely menetelmistä, ja oikean menetelmän valinta riippuu metallin tyypistä, käyttötarkoituksesta ja ympäristöstä, jossa metallia käytetään.

Metallin pintakäsittely ja pinnoituspalveluihimme kuuluvat hiekka- ja teräsraepuhallus sekä kemiallinen esikäsittely, jossa pinnat puhdistetaan lievästi happamalla pesuaineliuoksella. Esikäsittely poistaa kappaleesta kaikki epäpuhtaudet ja varmistaa pinnoitteen laadukkaan kiinnittymisen kappaleen pinnalle.
Aluksi kappale puhdistetaan rasvasta ja liasta. Tämän jälkeen kappale joko hiekka- tai raepuhalletaan tai sille tehdään kemiallinen esikäsittely. Sitten ovat vuorossa pohjatyöt ja suojateippaukset, jonka jälkeen kappale on valmis maalattavaksi.

Kappaleen esikäsittelyksi valitaan tapauskohtaisesti joko hiekkapuhallus, teräsraepuhallus tai kemiallinen esikäsittely.

Pintakäsittely Rimpioja Oy on Kokkolassa toimiva metallin pintakäsittelyliike. Olemme erikoistuneet kappaletavaran jauhe- ja märkämaalaukseen, raskaan kaluston maalaukseen sekä kantavien teräsrakenteiden palosuojamaalaukseen.

• Metallin pintakäsittelyt
• Hiekkapuhallukset
• Teräsraepuhallukset
• Jauhemaalaukset
• Palosuojamaalaukset
• Raskaan kaluston maalaukset

Katso lisää kotsivulinkistä ja ota yhteyttä!
www.rimpioja.fi

Pintakäsittely Rimpioja Oy
Puhdistamontie 39
68300 KÄLVIÄ
-Puh 010 322 7810

pintakasittely@rimpioja.fi

























































Pintakäsittely Rimpioja Oy, Metallin pintakäsittely Pohjanmaa Kokkola Oulu ii Raahe Pohjois-Pohjanmaa
Lisätietoja yrityssivulta: Pintakäsittely Rimpioja Oy
Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen