Saumapartio oy, Kerrostalon elementtisaumaus Uusimaa Helsinki Espoo Vantaa Kirkkonummi Lohja Tuusula

Ilmoittaja:
Ilmoitettu:
21.05.2024 14:53
Kategoria:
Saumapartio oy, Kerrostalon elementtisaumaus Uusimaa Helsinki Espoo Vantaa Kirkkonummi Lohja Tuusula

ELEMENTTISAUMAUS JA SAUMAUKSEN ERIKOISJOUKOT!
Laadukas elementtisaumaus Uudellamaalla
Saumapartio Oy on elementtisaumaus - ja saumausalan erikoisosaaja yli 15 vuoden vankalla kokemuksella.
Elementtisaumaus hoituu kauttamme pääasiassa Uudenmaan alueella. Elementtisaumaus meiltä vaivattomasti avaimet käteen -periaatteella.

Elementtisaumaus on erittäin tärkeä osa julkisivua. Huonokuntoiset saumaukset altistavat kiinteistön vesivuodoille ja pienentävät energiatehokkuutta.
Elementtisaumaus tiivistää elementtien välit ja suojaa rakenteita sadevesiltä, kosteudelta ja ilmavuodoilta. Saumoihin asennetut tuuletusputket tai -kotelot pitävät huolen siitä, että ilma liikkuu rakenteissa hallitusti eikä rakennus ole niin sanotusti tiivis kuin pullo.

​Elementtisaumaus väsyy myös vuosien saatossa ja silloin saumojen uusiminen on osa hyvää kiinteistönhoitoa. Huonokuntoiset julkisivusaumat aiheuttavat mm. vesivuotoja ja lämpöhävikkiä kiinteistössä. Saumaukset onkin syytä uusia ennen kalliiden vaurioiden kehittymistä. Uusintasaumaus on verrattain edullinen julkisivun huoltotoimi, jossa vanha saumamassa poistetaan ja uusi asennetaan tilalle ammattilaisen toimesta.

Ammattilaisen tehdyt saumaukset kestävät noin 15–20 vuotta, riippuen saumoihin kohdistuvasta rasituksesta ja työnlaadusta.
Elementtisaumaus on prosessi, jossa betonielementtien saumoja täytetään tiivistävällä aineella. Tämä auttaa estämään veden ja muiden haitallisten aineiden tunkeutumisen saumoihin ja suojaa rakennuksen rakennetta. Elementtisaumaus on tärkeä osa rakennuksen pitkäaikaista kestävyyttä ja kosteussuojaa. Saumausaineena käytetään yleensä elastista tiivistysainetta, joka mahdollistaa betonielementtien liikkeet ilman halkeamien syntymistä. Elementtisaumaus prosessi auttaa myös parantamaan rakenteen ulkonäköä ja viimeistelyä.
Elementtisaumaus on tärkeä osa kerrostalon rakennetta ja kosteussuojaa.
- Elementtisaumauksen avulla estetään veden ja kosteuden tunkeutuminen saumoihin, mikä auttaa säilyttämään rakenteen kestävyyden ja estämään kosteusvaurioita.
- Oikein tehty elementtisaumaus parantaa rakennuksen lämpö- ja äänieristystä, mikä lisää asumismukavuutta.
- Hyvin tehty elementtisaumaus parantaa kerrostalon ulkonäköä ja viimeistelyä, antaen rakennukselle siistin ja viimeistellyn ilmeen.
- Säännöllinen tarkistus ja tarvittaessa uusien saumojen tekeminen ovat osa kerrostalon kunnossapitoa. Elementtisaumauksen kunto on tärkeä osa rakennuksen ylläpitoa.
- Elementtisaumaus kannattaa usein teettää Saumauspartio Oy:llä, jolla on kokemusta ja oikeat työkalut saumauksen tekemiseen.


Saumapartio Oy
Lehmustontie 2 B 01450 Vantaa

Juha Moilanen 040 528 7937
juha.moilanen@saumapartio.fi
www.saumapartio.fi









Saumapartio oy, Kerrostalon elementtisaumaus Uusimaa Helsinki Espoo Vantaa Kirkkonummi Lohja Tuusula
Lisätietoja yrityssivulta: Saumapartio oy
Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen